top of page

A unique adventure

Houseboaten en Tiny houses winnen enorm aan populariteit. Maar de ontwerpen uit mijn zoektocht voldeden niet. Na maanden van voorbereiding, schetsen, gesprekken met veel partijen, en een ontwerpproces met architect en nautisch bouwkundigen, was het zover. Eind oktober zijn we begonnen met de bouw en op 4 april 2021 hadden we onze Maiden Voyage en was de Houseboat klaar om op de wonen. 

Met ontzettend veel plezier en passie hebben we Surla#1 gebouwd. Er veel vraag en interesse is naar onze Houseboat en hebben de eerste opdrachten getekend om ook voor derden een boot te bouwen.  Mijn vriendin, Judith Nijmeijer, en ik besloten om deze boten in serie te gaan produceren als professioneel bedrijf. Het is mogelijk om een Houseboat te kopen, te huren en/of een combinatie van beide en dan regelen wij het beheer. Zie ook de investeringsmogelijkheden in de speciale pagina.

De naam Surla staat voor ons voor fijne herinneringen aan een heerlijk strandtentje bij het surfers paradise strand van Tarifa in Zuid Spanje. 

bouwsurla20_edited.jpg

Our Crew

Destinations

Robbert-Jan Meerpoel

Ondernemer en watersport fanaat. 30 jaar ervaring in de reisindustie en e-commerce. Vader van 4 kinderen. Zie ook linkedin. ​

fotojuud_edited.jpg

Judith Nijmeijer

19 jaar werkzaam bij KLM als stewardess. Neemt de verantwoordelijkheid voor de verkoop van schepen en de inrichting ervan. Moeder van 3 kinderen en woont in Oegstgeest. 

Crew
bottom of page